Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Салат з кислої капусти з апельсином та яблуком

20 июня 220 7

Легкий і дуже корисний салат готується за лічені хвилини


Салат з кислої капусти з апельсином та яблуком.Рецепт

Вам знадобиться:


Салат з кислої капусти з апельсином та яблуком. Інгредієнти
  • 100 г кислої капусти
  • 1 невеликий пучок салату
  • 1/2 апельсину
  • 1 невелике яблуко
  • 1 невелика червона салатна цибулина
  • 100 г несолодкого йогурту або кефіру
  • 1 ст. л. соняшникової олії
  • 1/2 ст. л. гірчиці
  • чорний мелений перець
  • свіжа зелень петрушки або крес-салату
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Помийте листя салату, струсіть воду і викладіть їх на дві тарілки.
    Викладаємо салат
  2. Покладіть кислу капусту в яку-небудь ємність.
  3. Очистіть апельсин. Половину апельсина розділіть на часточки і наріжте їх невеликими шматочками.
    Нарізаємо апельсин
  4. Додайте апельсин до капусти.
    Додаємо апельсин
  5. Очистіть цибулю. Маленьку цибулину наріжте кільцями, більшу цибулину – напів- або чвертькільцями. Додайте до капусти і апельсина.
    Нарізаємо цибулюДодаємо цибулю
  6. Яблуко з ніжною шкіркою можна не чистити, а з жорсткою краще очистити. Наріжте яблуко невеликими кубиками і додайте до решти інгредієнтів.
    Нарізаємо яблукоДодаємо яблуко
  7. У окремому посуді змішайте йогурт або кефір з гірчицею і соняшниковою олією. Посоліть і поперчіть на смак. Можете додати цукор для м'якшого смаку.
    Змішуємо заправкуПриправляємо заправку
  8. Додайте приготовану заправку в салат. Перемішайте, струшуючи. Викладіть салат на середину тарілок з листям салату. Прикрасьте петрушкою або крес-салатом.
    Додаємо соус
2 порції
Суп-пюре з грибів Салат з глив