Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Салат з оселедця і буряка під апельсиновим соусом

20 июня 297 9

Цікаве поєднання знайомих продуктів


Салат з оселедця і буряка під апельсиновим соусом. Рецепт

Вам знадобиться:


Салат з оселедця і буряка під апельсиновим соусом. Інгредієнти
  • 1 малосольний оселедець
  • 2 буряки середнього розміру
  • 1 цибулина (червона виглядатиме яскравіше за білу)
  • 1 апельсин
  • 2 ст. ложки олії
  • 1 ч. ложка цукру
  • 1/2 ч. ложки подрібненого чорного перцю
  • зелень

Спосіб приготування:

  1. Очистіть оселедець від шкіри та кісток і наріжте отримане філе шматочками.
  2. Буряк відваріть, остудіть і очистіть.
  3. Наріжте буряк кружечками і полийте половиною олії.
    Оселедець, цибуля, буряк
  4. З апельсина видушіть сік, змішайте з цукром і випаруйте суміш наполовину.
    Приготування салату з оселедця і буряка під апельсиновим соусом. Етап 4
  5. Додайте в сік олію, що залишилася, і добре перемішайте.
  6. Покладіть на тарілку скибочки буряка, посипте дрібно нарізаною зеленню.
  7. Зверху викладіть шматочки оселедця і кільця цибулі.
  8. Полийте апельсиновим соусом і прикрасьте свіжою зеленню.
3 порції
Салат з глив Тартинки з мусом з оселедця та сиру