Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Салат овочевий

20 июня 354 47

Просто, поживно і смачно

Салат овочевий

Вам знадобиться:


Салат овочевий. Іргредієнти
  • 2-3 буряки (приблизно 450 г)
  • 2-3 морквини (350-400 г)
  • 4-5 картоплин (приблизно 700 г)
  • 2 цибулини
  • 1-2 яйця
  • 150 г
  • 2 ст. ложки оцту
  • 1 ч. ложки цукру
  • зелена цибуля
  • сіль

Примітка: вибирайте для цього салату тільки смачну, солодку моркву і буряк, інакше результат не виправдає очікувань.

Спосіб приготування:

  1. Буряк, моркву і картоплю зваріть в шкірці до готовності, остудіть. Потім очистіть овочі і натріть їх на крупній тертці в три окремі ємності.
    Приготування салату овочевого. Етап 1
  2. Яйця зваріть круто і натріть на дрібній тертці.
  3. Цибулини почистіть, наріжте чвертькільцями і залийте окропом на 3 хвилини. Потім відкиньте на друшляк і облийте холодною водою, щоб припинити процес нагрівання.
    Нарізаємо цибулюЗаливаємо цибулю кип'ятком
  4. Залийте лук оцтом, додайте цукор і 2 ст. ложки води, і залиште на 10 хвилин маринуватися.
    Готуємо маринад
  5. Посоліть натерті буряк, моркву і картоплю за смаком.
  6. Викладіть підготовлені інгредієнти на тарілку шарами, використовуючи форму відповідного розміру (для цієї мети підійде обрізана з двох сторін консервна банка). Покривайте кожен шар 1-2 ст. ложками майонезу. Оптимальна черговість шарів: картопля, морква, маринована цибуля, буряк, яйце.
    Викладаємо салат у формуПриготування салату овочевого. Етап 6'
  7. Акуратно зніміть форму, посипте верх салату дрібно нарізаною зеленою цибулею.
4 порції
Тартинки з мусом з оселедця та сиру Салат з тунцем