Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Грецький салат

20 июня 21969 239

Аромат та смак грецького літа зібрані в цій страві


Грецький салат

Вам знадобиться:


Грецький салат. Інгредієнти
  • 3-4 смачних стиглих помідори
  • 1 огірок
  • 1/2 болгарського перцю (бажано зеленого)
  • 1 солодка червона цибулина
  • 120 г сиру фета
  • 2-3 ст. ложки оливкової олії
  • 20-30 маслин без кісточок
  • чорний мелений перець
  • близько 1 ст. ложки сушеного орегано
  • сіль (краще морська)

Примітка: Основними і обов'язковими інгредієнтами цього салату є помідори, фета, цибуля, оливкова олія і орегано, тому якість салату залежить саме від них. Решту інгредієнтів можете додавати на свій розсуд.

Спосіб приготування:

  1. Помідори наріжте часточками або крупними кубиками. Покладіть в салатницю.
    Нарізаємо помідори
  2. Огірок розріжте вдовж навпіл і потім наріжте тонкими скибочками. Додайте до помідорів. Огірок можна заздалегідь повністю очистити або очистити грубо, «по-селянському», залишаючи смужки неочищеної шкірки.
    Нарізаємо огіркиПриготування грецького салату. Етап 2'
  3. Цибулю наріжте кільцями, півкільцями або чвертькільцямі. Все залежить від величини цибулини. Головне, щоб було зручно їсти і щоб виглядало красиво. Покладіть нарізану цибулю в салатницю.
    Нарізаємо цибулюДодаємо цибулю
  4. Половину перчини без насіння наріжте смужками або крупними кубиками. Додайте в салат.
    Нарізаємо перецьДодаємо перець
  5. Відправте до салатниці маслини, злегка посоліть (враховуючи, що сир фета досить солоний), поперчіть, посипте 2/3 орегано і злегка перемішайте.
    Додаємо маслини
  6. Заправте салат оливковою олією і злегка перемішайте.
    Заправляем салат олієюПеремішуємо салат
  7. Фету наріжте кубиками розміром приблизно 1×1 см або трохи більше, посипте ними салат, зверху присипте орегано, що залишився, і подавайте до столу.
    Нарізаемо фетуДодаємо сир
2-3 порції
Салат «Цезар» Сендвічи з баклажанів