Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Кабачки з волоськими горіхами

20 июня 275 10

Горіхи і сир надають кабачкам ситності, а томати - соковитості


Кабачки з волоськими горіхами

Вам знадобиться:Кабачки з волоськими горіхами. Інгредієнти

  • 1 кг кабачків середньої величини
  • 1 банка (700-800 мл) консервованих очищених томатів
  • 80 г ядер волоських горіхів
  • 100 г тертого сиру
  • 6 ст. ложок оливкової або соняшникової олії
  • 2 ст. ложки панірувальних сухарів
  • 5 гілочок петрушки
  • мелений чорний перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Вимийте кабачки і наріжте їх уздовж скибочками завтовшки 1 см.
    Ріжемо кабачки
  2. Томати відкиньте на сито і крупно їх наріжте.
    Ріжемо томати
  3. Покладіть томати в змащену маслом форму для запікання.
  4. У сковороді з антипригарним покриттям розігрійте олію і обсмажте кабачки порціями.
    Смажимо кабачки
  5. Посоліть, поперчіть і викладіть смажені кабачки на томати.
    Викладаємо на деко
  6. Вимийте петрушку і наріжте її.
  7. Горіхи нарубайте.
  8. З'єднайте горіхи, петрушку і панірувальні сухарі з сиром і перемішайте.
    Готуємо сирну суміш
  9. Розподіліть цю суміш рівномірно на скибочках кабачків.
    Додаємо сирну суміш
  10. Нагрійте духовку до 220°С.
  11. Запікайте кабачки до утворення золотавої скориночки (приблизно 12 хвилин).
4 порції
Салат з форелі із зеленню та сиром Салат з курки з грибами та горіхами