Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Квашена капуста

20 июня 2016 34292 136

Хрустка корисна закуска незамінна у зимовий період

Квашена капуста

Квашена капуста. ІнгредієнтиВам знадобиться:

  • 1 качан капусти вагою 3 кг
  • 1 морквина
  • 1 повна ст. ложка солі

Спосіб приготування:

  1. Капусту очистіть от ушкоджених листків, помийте и тонко нашаткуйте.
    Шаткуємо капусту
  2. Посоліть капусту, потім перемішайте її, щоб сіль рівномірно розподілилася, потім злегка помніть капусту, щоб вона трохи пустила сік. Не мніть капусту дуже довго або сильно, інакше вона може стати занадто м’якою.
    Солимо капустуПереминаємо капусту
  3. Моркву очистіть та натріть на тертці для корейської моркви, додайте до капусти.
    Натираємо моркву
  4. Покладіть капусту в будь-яку ємність, крім алюмінієвої, добряче утрамбуйте її, накрийте тарілкою або дубовим кружком и поставте зверху груз. Через деякий час капуста має виділити достатньо соку, щоб він повністю її покрив.
    Трамбуємо капустуСтавимо капусту під гніт
  5. Тримайте капусту при кімнатній температурі 3 дні. На другий та третій день або перемішайте капусту і знову покладіть гніт, або проколіть весь шар капусти до дна в декількох місцях, щоб випустити газ, що накопичився. Коли капустяний сік перестане пузиритися (через 3 дні), помістіть капусту в прохолодне місце.

Якщо ви бажаєте смачно поїсти в Києві і не готувати вдома, скористайтеся нашим каталогом ресторанів. Тут ви дізнаєтеся адреси, зможете подивитися фото, а також прочитаєте реальні відгуки на кафе Києва.

Шопський салат/Салат по-шопськи Яблучний бісквіт «Гість на порозі»
Интересные статьи
Продолжая пользоваться ресурсом, вы соглашаетесь с условиями Политики обработки персональных данных.
cookies Этот сайт использует cookies
Мы используем файлы cookie для запоминания и анализа ваших предпочтений. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на использование файлов cookie
Понятно