Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Вівсяне печиво

20 июня 1679 319

Відмінне доповнення до чашки кави

Вівсяне печиво

Вам знадобиться:


Вівсяне печиво. Інгредієнти
  • 100 г (1 склянка) вівсяних пластівців
  • 150 г цукру
  • 100 г розм'якшеного вершкового масла
  • 1 яйце
  • 1 щіпка ваніліну
  • 1 ст. ложка (15 мл) молока
  • 1 склянка (150 г) борошна
  • 1/3 ч. ложки соди (можна погасити оцтом)
  • 2/3 ч. ложки розпушувача для тіста
  • 1/2 ч. ложки кориці
  • 2 щіпки солі
  • 1/2 склянки родзинок
  • 1 ч. ложка натертої лимонної цедри

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 175°С. Злегка змастіть деко жиром або вистеліть його папером для випічки.
  2. Збийте міксером вершкове масло і цукор.
    Збиваємо масло з цукром
  3. Додайте яйце, ванілін, молоко і все перемішайте.
    Рецепт вівсяного печіва. Етап 3
  4. В окремому посуді просійте разом борошно, соду, розпушувач і сіль.
  5. Додайте борошно в збиту суміш, щоб вийшло рідке тісто.
    Готуємо тісто
  6. Додайте в тісто вівсяні пластівці, корицю, родзинки, лимонну цедру і як слід все перемішайте.
    Додаємо вівсяні пластівці
  7. Викладіть тісто ложкою на деко. Робіть невеликі коржики, приблизно 4 см в діаметрі. Залишайте між печівом відстань близько 7 см, щоб воно краще пропікалися.
    Викладаємо тісто
  8. Випікайте біля 10 хвилин до утворення золотаво-коричневої скориночки.
16 штук
Яблучний бісквіт «Гість на порозі» Тістечко «Картопля»