Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Шоколадні сердечка з вершковим мусом

20 июня 275 29

Солодка парочка


Шоколадні сердечка з вершковим мусом

Шоколадні сердечка з вершковим мусом. ІнгредієнтиВам знадобиться:

  • 100 г гіркого шоколаду
  • 100 г білого шоколаду
  • 100 мл вершків жирністю 35%
  • 1,5-2 ч. ложки розчинної кави

Спосіб приготування:

  1. З щільного паперу зробіть трафарет у формі сердечка шириною близько 10 см.
  2. З його допомогою намалюйте на листі пергаменту 8 однакових сердечок.
    Малюємо сердечка
  3. Розламайте плитку гіркого шоколаду на невеликі шматочки і покладіть в металеву миску.
  4. Поставте миску на каструлю з киплячою водою і розтопіть шоколад.
    Розтоплюємо шоколад
  5. Невеликим пензликом замалюйте намальовані сердечка розтопленим шоколадом.
    Замальовуємо сердечка
  6. Залиште на 10 хвилин, потім нанесіть другий шар. Якщо шари лягають дуже тонко, зробіть ще декілька шарів так, щоб краї сердечок були щільними. Тоді при знятті вони не ламатимуться. Дайте застигнути. Акуратно зніміть сердечка, підгинаючи папір. Покладіть сердечка в холодильник.
    Готові сердечка
  7. Наскобліть білий шоколад ножем або натріть на тертці.
    Подрібнюємо шоколад
  8. Додайте в вершки розчинну каву, перемішайте.
    Додаємо каву
  9. Перелийте вершки з кавою в каструльку і доведіть до кипіння.
  10. Додайте до вершків білий шоколад і розмішайте.
    Додаємо білий шоколад
  11. Перелийте вершково-шоколадну суміш в миску, дайте охолонути і збийте віночком в пишну масу. На початку збивання крем буде коричневим, а до кінця збивання він побіліє.
    Збиваємо крем
  12. Перекладіть отриманий мус в кондитерський мішок з гладкою насадкою.
  13. На кожне з 6 сердечок видушіть крем невеликими кульками. Якщо кондитерського мішечка немає, викладайте крем кавовою ложечкою так, щоб вийшли кульки.
    Викладаємо крем
  14. З сердечок з кульками складіть дві «пірамідки», накрийте сердечками, що залишилися, і поставте в холодильник не менше, ніж на 6 годин.
4 штуки
Кутя Бабка сирна «Царська»