Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Апельсинові і лимонні цукати

20 июня 357 5

Апельсинові і лимонні цукати. ІнгредієнтиВам знадобиться:

  • 1 апельсин
  • 1 лимон
  • 150 мл води
  • 200 г цукру
Примітка: Такі цукаті чудово підходять до та .

Спосіб приготування:

  1. Ретельно вимийте фрукти.
  2. Опустіть апельсин і лимон в киплячу воду і поваріть хвилин 10. За цей час шкірка фруктів стане м'якою і цукати швидше приготуються, а з лимона піде надлишок гіркоти.
  3. Надріжте шкірку фруктів по «меридіанах», від місця прикріплення плодоніжки до протилежного полюса, очистіть їх. З апельсина найзручніше робити 6 пелюсток, а з лимона - 4.
    Приготування цукатів. Етап 3Приготування цукатів. Етап 3'
  4. Отримані пелюстки шкірки наріжте тонкими смужками.
    Приготування цукатів. Етап 4
  5. Підготуйте сироп. Закип'ятіть 150 мл свіжої води, всипте туди цукор, поваріть близько 5 хвилин.
  6. Покладіть смужки шкірки в сироп. Варіть 30 хвилин на маленькому вогні, поки шкірка абсолютно не розм'якшиться.
    Приготування цукатів. Етап 6
  7. Трохи остудіть смужки в сиропі, потім процідіть і обсушіть їх на серветці.
    Приготування цукатів. Етап 7
Дріжджове тісто з лимонною цедрою Дріжджове тісто для несолодких пирогів та пиріжків