Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

На проспекті Перемоги відкрився ще один «Білий Налив»

Текст: Пойманова Алина, 25 февраля 166

Поки міняється мода, смаки і вподобання, Сім’я ресторанів Діми Борисова продовжує розростатися. 22 лютого на проспекті Перемоги, неподалік від Київського зоопарку та Політехнічного інституту, відкрився ще один «Білий Налив». Той самий one euro формат, але деякі новинки в меню.

Перший «Білий Налив» було відкрито у Києві в квітні 2018 року, після цього мережа зростала, заклади почали з’являтися не тільки в столиці, але й у Львові, Харкові, Одесі, Сумах та Кропивницькому.

Сьогодні в Києві працює п’ять барів, а 22 лютого неподалік від Політехнічного інституту відкрив свої двері шостий. Що цікаво, попередній п’ятий заклад було відкрито близько двох місяців тому, в грудні минулого року.

 
 
 

Меню, що вже стало традиційним, набуло деяких змін, додалося декілька нових позицій. Тепер окрім устриць, хот-догів та пирогів з куркою або яблуком можна скуштувати кесадилью з пряною сосискою, кукурудзою та ананасом і зігрітися кальвадосом.

Дещо з меню:

  • Класичний або веганський хот-дог — 29 грн
  • Свіжа устриця з лимоном — 29 грн
  • Пиріг з куркою або яблуком — 29 грн
  • Яблучний сидр/розе/яблучна настоянка — 29 грн
  • Пунш — 39 грн

За сталою традицією «Білого наливу» з нагоди відкриття гостей пригощали за чек-ін келихом сидру та хот-догом.

Адреса: пр-т Перемоги, 28А

Робочі години: 10:00-23:00

Хочеш з'їсти бургер, устриці або чізкейк — шукай на карті в розділі Популярні страви та, не відходячи від каси, бронирюй столики в більш ніж 2 000 закладів Києва за допомогою зручного сервису Relax.ua. А якщо хочеш бути в курсі всіх подій, підписуйся на наш Telegram і дізнавайся першим про найцікавіші івенти улюбленого міста!

Українка отримала золото на міжнародній кулінарній олімпіаді у Штутгарті Грета була б задоволена: eco-friendly заклади Києва
Продолжая пользоваться ресурсом, вы соглашаетесь с условиями Политики обработки персональных данных.
cookies Этот сайт использует cookies
Мы используем файлы cookie для запоминания и анализа ваших предпочтений. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на использование файлов cookie
Понятно