Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

В ресторані «Євразія» влаштовують свято лосося

Текст: Пойманова Алина, 7 ноября 69

В столичних ресторанах «Євразія» започаткували традицію вечерь та майстер-класів, які проводить бренд-шеф мережі Денис Кравченко. Цього разу він відвідає заклад, що розташований на Подолі, аби навчити всіх охочих розбирати лосося та готувати суші.

 8 листопада прихильники японської кухні зі всіма її традиційними та найбільш популярними стравами матимуть змогу взяти участь у кулінарному шоу від кухарів ресторану «Євразія» на чолі з бренд-шефом мережі. Вечір буде присвячено майстерності у розбиранні лосося — одного з ключових інгредієнтів багатьох знайомих нам азійських страв.

Слідуючи японській культурі приготування, що полягає у використанні лише найсвіжіших морепродуктів та риби, в «Євразії» розбиратимуть лосося, з якого одразу ж Денис готуватиме суші, сашимі та стейки. Гості зможуть на власні очі побачити чарівне дійство, майстерність шефа у володінні ножем та дізнаються про секрети роботи зі свіжими морепродуктами. Після насиченого кулінарного шоу на всіх чекатиме безкоштовна дегустація приготованих страв.

Дещо з меню закладу:

  • Салат з лососем та вершковим сиром — 170 грн
  • Суп Том Ям — 165 грн
  • Сашимі тунця в новому стилі — 148 грн
  • Тар-тар з тунцем та мусом з авокадо — 175 грн
  • Фірмові роли «Червоний дракон» — 195 грн

Коли: 8 листопада, 19:00-21:00

Де: вул. Межигірська, 15/35д

Хочеш з'їсти бургер, устриці або чізкейк — шукай на карті в розділі Популярні страви та, не відходячи від каси, бронирюй столики в більш ніж 2 000 закладів Києва за допомогою зручного сервису Relax.ua. А якщо хочеш бути в курсі всіх подій, підписуйся на наш Telegram і дізнавайся першим про найцікавіші івенти улюбленого міста!

В ТЦ Smatr Plaza состоится официальное открытие нового ресторана їshFish Безкоштовна доставка їжі: сервіс Raketa вже в Києві
На данном Веб-сайте используются файлы cookie. Продолжая пользоваться ресурсом, вы соглашаетесь с условиями Политики обработки персональных данных.