Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Нове місце: на Інститутській відкрився ресторан Adriatic

Текст: Пойманова Алина, 26 ноября 58

Якщо взяти балканський темперамент, додати до нього гастрономічні традиції Адріатики та занурити все це в історичний український центр, то ми отримаємо свіжий і цікавий проект — новий ресторан Adriatic. Заклад відкрився на вулиці Інститутській та пропонує страви середземноморської кухні з акцентом на рибу та морепродукти.

 
 
 

Ресторан має цікаву історію зі сплетенням доль трьох друзів — Йована та Нікола Живковічив та Далібора Міленковича. Брати добре відомі киянам, адже протягом останніх 15 років вони збирають у своєму закладі Pizzeria Belgrad не тільки представників діаспори, але й просто щирих прихильників балканської кухні. А популярний шеф-кухар Далібор Міленкович ще зовсім нещодавно ділився у соціальних мережах фотографіями, на яких він готував рибу для ресторану «Рибаlove», а сьогодні він є шефом Adriatic.

 
 
 

«Дозвольте нам розповісти історію про трьох друзів, яких доля 15 років тому привела в нашу прекрасну столицю України. Йован і Нікола весь цей час збирали нашу діаспору з Балкана в ресторані «Белград», де ми завжди відчували себе як вдома, а ностальгія за батьківщиною зникала, поки Далібор знайомив столицю зі своїмі унікальним смаками. Сьогодні, коли більшість українців закохані в Адріатичне море, хлопці вирішили здійснити давню мрію та об'єднатися, щоб зробити шматок Адріатичного узбережжя в центрі міста Києва. І ось він - Адріатик на Інститутській, 19.» — пишуть на офіційній Facebook сторінці закладу.

 
 
 

«Мій чоловік, Йован Живковіч, який вже 15 років разом з братом Нікола Живковічем радують нас балканською кухнею в Pizzeria Belgrad, яке стало місцем зустрічі всіх балканців Києва, а також гостей столиці, минулого тижня відкрили #seafood ресторан разом з відомим шеф-кухарем Далібором Міленковичем, від страв якого шаленіє кожний вже протягом 22 років. Я впевненна, що така вибухова суміш знавців ресторанного бізнесу буде радувати своїх відвідувачів відмінною кухнею та сервісом.» — поділилася на своїй Facebook сторінці дружина одного із співзасновників закладу.

Адреса: вул. Інститутська, 19

Робочі години: 11:00-23:00

Хочеш з'їсти бургер, устриці або чізкейк — шукай на карті в розділі Популярні страви та, не відходячи від каси, бронирюй столики в більш ніж 2 000 закладів Києва за допомогою зручного сервису Relax.ua. А якщо хочеш бути в курсі всіх подій, підписуйся на наш Telegram і дізнавайся першим про найцікавіші івенти улюбленого міста!

Що кажуть Фагот, Злата Огнєвіч та Павло Бондаренко про вар'єте «Рояль» В Києві запрацювала перша в країні dark kitchen
На данном Веб-сайте используются файлы cookie. Продолжая пользоваться ресурсом, вы соглашаетесь с условиями Политики обработки персональных данных.