Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Гастро-революція: чого чекати завтра?

Текст: Пойманова Алина, 23 января 300

5 лютого у Києві Вільна Академія Змін проводить зустріч у інтерактивному форматі public talk, що збере під одним дахом зіркових спікерів для обговорення фуд-тенденцій сучасності та напрямків розвитку. Інсайтами ділитимуться Дмитро Борисов, Максим Храмов, Денис Комаренко та Тарас Парандій, окрім цього на заході з’являться і спеціальні гості.

Зміни, зміни і ще раз зміни

Ми живемо у часи справжньої гастро-революції! Сьогодні тотально змінюється все — гастрокультура та смаки, формати та концепції ресторанів; на зміну «старим» стравам приходить «нова» кухня, інноваційним стає виробництво продуктів, а поняття «здорового харчування» вже не просто мода, а невід'ємна частина нашого життя. Яким же буде фудмаркет завтра і яких проривів очікувати вже сьогодні?

Про що піде мова і в якому форматі?

Спікери події — справжні гастро-революціонери та іноватори, які своєю діяльністю вносять величезний вклад у розвиток фуд-індустрії та гастрокультури країни. Вони дпоможуть відповісти на багато актуальних питань:

• Як змінились гастрокультурні тренди в Україні та світі за останній час, та чого ще чекати?
• У якому напрямку розвиваються формати ресторанів?
• Хто перемеже — дизайн інтер'єрів чи кухня?
• Чи зможе "крафт" стати "мейнстрімом" та, яка доля чекає регіональні кухні?
• Як змінився споживач та його смаки та, що впливає на його вибір сьогодні?

Зустріч пройде у інтерактивному форматі, де не буде ніяких доповідей — тільки питання да відповіді, а кожний пристуній зможе долучитися до дискусії. 

А спікери і гості — хто?

Дмитро Борисов — власник мережі «Сім’я ресторанів Діми Борисова»,  

Максим Храмов — власник ресторанів «Гиви Рубинштейн», «Pastateca», «Пицца Челентано» та кафе-дайнер «Желток»;

Денис Комаренко — власник та шеф-кухар гастрокафе «Тарелка».

Тарас Парандій — підприємець та виробник ТМ «Димне м'ясо від Тараса»;

 

Михайло Парапан — співзасновник онлайн-видання PostEat та співорганізатор Ukrainian Bar Awards, першої барної премії,

Катерина Авдєєва — співорганізаторка конгресу шеф-кухарів Chef congress Fontegro Ukraine.

  • Коли: 05.02, 19:30-21:30
  • Де: вул. Хрещатик, 10 (iHUB)
  • Деталі: на Facebook сторінці заходу
  • Квитки зі спеціальною знижкою — https://bit.ly/30Mz6k2

Хочеш бути в курсі всіх подій? Підписуйся на наш Telegram і дізнавайся першим про найцікавіші івенти улюбленого міста!

Як змінилася якість життя киян за 2 роки: свіжі рейтинги Numbeo На Співочому полі з розмахом відсвяткують Китайський Новий рік
Продолжая пользоваться ресурсом, вы соглашаетесь с условиями Политики обработки персональных данных.
cookies Этот сайт использует cookies
Мы используем файлы cookie для запоминания и анализа ваших предпочтений. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на использование файлов cookie
Понятно