У січні відкрився атмосферний французький ресторан — заміське шато Гюго. Комплекс розташований у вишуканому місці Конча Заспи, в осередку гарних локацій і тиші.

Інтер’єр Гюго виконано зі зворушливою увагою до найменших деталей, які створюють враження повної присутності на півдні Франції. В основі меню — базові інгредієнти європейської класичної кухні, авторські соуси, цікава еклектика абсолютно різних країн, але неймовірно гармонійних поєднань.

Відкриття ресторану відбувалось у форматі дегустації шефс тейбл, де страви високої кухні готував Шеф ресторану Сергій Куліковський.

Дегустація вишуканих страв вразила гостей своїм розмаїттям, екзотичними інгредієнтами та неповторним смаком. Вечерю супроводжували вина старого світу. Шеф вражав гостей м’ясом косулі, запеченими устрицями, фуа гра з фісташковим спонжем, жаб’ячими лапамии та равликами. Завершив вечір класичний французький десерт крем-брюле.




Хочеш з'їсти бургер, устриці або чізкейк — шукай на карті в розділі Популярні страви та, не відходячи від каси, бронирюй столики в більш ніж 2 000 закладів Києва за допомогою зручного сервису Relax.ua. А якщо хочеш бути в курсі всіх подій, підписуйся на наш Telegram і дізнавайся першим про найцікавіші івенти улюбленого міста!